amaltea postari etichetate

Solutii eficiente pentru angajati si angajatori – la IMM ReStart Brasov

Antreprenorii dornici sa identifice solutii concrete si eficiente pentru dezvoltarea unei afaceri au beneficiat de sprijinul celor mai renumiti specialisti in domeniu din Romania in cadrul evenimentului IMM ReStart, organizat de Doingbusiness.ro pe20 mai la Brasov.

Dupa sase ani de stagnare, sunt vizibile primele semne de insanatosire economica. In primul trimestru din 2014, PIB-ul a crescut cu 3,8% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, iar de curand agentia de evaluare financiara Standard & Poor’s a imbunatatit ratingul atribuit Romaniei. Cu toate acestea, la nivelul segmentului de intreprinderi mici si mijlocii, provocarile raman numeroase, iar concurenta este tot mai puternica.

Sala_1In acest context, evenimentul IMM ReStart a propus antreprenoriatului din Brasov si din judetele ...

...mai mult

IMM ReStart, Brasov : consultanta de afaceri oferita gratuit

Cel de-al 3-lea eveniment din seria „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare”,organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marti, 20 mai 2014 in BrasovHotel Kronwell.

Evenimentul reuneste experti, traineri si manageri specializati in identificarea celor mai eficiente solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor si isi propune sa vina in ajutorul antreprenorilor care cauta sfaturi practice, informatii actualizate si servicii de consultanta pentru stimularea afacerilor.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila.

Dupa o lunga perioada de stagnare, economia romaneasca a inregistrat anul trecut o crestere de 3,5%, iar previziunile pentru 2014 sunt optimiste...

...mai mult

Horoscop Star Wars

Au incantat atatea generatii cu aventurile lor!
Personajele Star Wars sunt unice si foarte bine construite astfel ca ne permit, macar pentru o clipa de amuzament, sa identificam si sa regasim carcateristici similare tipurilor principale de comportament.

BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie)
Personaj Star Wars: IMPARATUL
Imparatul si-a demonstrat inclinatia spre a cauza durere oamenilor, asa cum cei nascuti sub semnul berbecului procedeaza uneori. Acesta simte ca e in centrul universului si trebuie sa detina controlul absolut. Ii place sa fie un lider si tendintele agresive sau atitudinea “iute la manie” il pot ajuta in acest sens.

TAUR (20 Aprilie – 20 Mai)
Personaj Star Wars: CHEWBACCA
Chewbacca este o creatura de incredere, dar tinde sa fie incapatanat...

...mai mult

Turul virtual al muzeelor lumii!

Atunci cand MEREU avem DOAR putin timp, cerem "mai mult" de la tot ce ne inconjoara. Ce poate fi mai frumos decat un cumul de experiente, senzatii si informatii cu efect direct asupra dezvoltarii personale. Nou lansatul proiect Google Art ne ajuta sa ne dezvoltam frumos! ...mai mult

Castigatorii concursului Amaltea

Editura Amaltea anunta castigatorii concursului de idei:

Premiul I: Constantin Campean, Abrud, judetul Alba;
Premiul II: Madalin Blidaru, Chiojdeni, jud. Vrancea;
Premiul III: Raluca Brezniceanu, Craiova.

Pentru ca toti participantii care au intrat in lupta cu Bau-Bau si-au demonstrat creativitatea, editura Amaltea rasplateste inca un concurent cu un premiu special constand intr-un pachet de trei carti de pe site-ul www.amaltea.ro.

Castigatoriul premiului special de la editura Amaltea este Valerica Lungu, Bucuresti.

Urmariti in continuare site-ul www.amaltea.ro. Profitati de reducerile care va vor imbogati biblioteca cu cele mai bune carti de dezvoltare personala. Numai de la editura AMALTEA – citesti mai mult, creezi mai mult!

...mai mult

Terminare concurs

Concursul de idei organizat de editura Amaltea a ajuns la final.
Cei care au intrat in lupta cu Bau-Bau si-au demonstrat creativitatea si vor castiga premii-surpriza.

Participa si tu la urmatoarele concursuri Amaltea si nu pierde promotiile noastre!
Cu Amaltea citesti mai mult, creezi mai mult!

...mai mult

Concurs august-septembrie

Concurs Bau-Bau

Concursul de idei organizat de editura Amaltea a ajuns la final.
Cei care au intrat in lupta cu Bau-Bau si-au demonstrat creativitatea si vor castiga premii-surpriza.

Participa si tu la urmatoarele concursuri Amaltea si nu pierde promotiile noastre!
Cu Amaltea citesti mai mult, creezi mai mult!


N-ai aflat cine e Bau-Bau?

El e vinovat atunci cand esti lipsit de inspiratie, cand simti ca nu te poti concentra sau ca nu esti suficient de creativ. Pentru ca editura Amaltea stie ca poti reusi orice ar fi, te invita la cel mai provocator concurs de PR al verii.

Spune-ne cum ti-ai promova cartea preferata in mediul online astfel incat toata lumea sa afle despre ea si sa o placa la fel de mult! Trimite ideea ta, impreuna cu datele personale (nume, prenume, varsta, adresa, telefon contact) la ad...

...mai mult

Noi de fapt nu vrem bani…

Numărul oamenilor ce vor cu adevărat nişte hârtii cu valoare materială este infim pe lângă numărul oamenilor ce îşi doresc o sumă de bani. De ce spun asta? Pentru că noi de fapt vrem să ne rezolvăm nişte probleme, iar banii sunt doar un scop. Asta uităm din păcate, iar banii ajung să fie calea celor mai multe persoane. Unii cred că banii aduc fericirea, unii vor bani pentru a-şi cumpăra o maşină, o casă, pentru a scăpa de datorii sau pentru a atrage femei. Dar extrem de puţini reprezintă tipul avarului care iubeşte să aibă în faţa ochiului bacnote cu cât mai multe zerouri.

Este trist faptul că ajungem să muncim din greu pentru un salar. Uităm de cei din jur, de familie sau de natură...

...mai mult

Succesul ţine de atitudine!

Citatul prezentat în titlul acestui articol m-a făcut să înţeleg pe parcurs că totul depinde de cum priveşti lucrurile şi de atitudinea ta asupra fiecărei acţiuni realizate. Întrebând tinerii, în special adolescenţii despre ceea ce îşi doresc în viaţă, aflu pe zi ce trece că nu vor nimic special, iar dacă ar fi să le prezint un ţel ar spune că e imposibil să îl realizeze şi că degeaba încearcă.

Astfel putem observa diferenţa de atitudine. Vedem faptul că cei ce îşi doresc cu adevărat ceva şi luptă pentru visele lor ajung să le trăiască şi chiar să vorbească despre ele. De la oameni dintre noi, precum Damian Drăghici, până la antreprenori gen Richard Branson, aspiraţia a dus diferiţi inovatori către culmile succesului.

Uneori îmi spun: „poate...

...mai mult

Paragrafe din „Calea împlinirii personale” (de Todd Duncan) – partea 1

Todd Duncan a adăugat în cartea sa, intitulată „Calea împlinirii personale„, diferite citate şi vorbe ale unor personalităţi care completau perfect diferite subiecte, pentru o lectură plină de savoare şi entuziasm.

„Să vezi lumea într-un grăunte de nisip şi paradisul într-o floare sălbatică, să ţii infinitul în căuşul palmei şi să descoperi eternitatea într-o oră – aceasta este puterea şi înţelepciunea care se nasc din cultivarea artei de a observa” – William Blake

„Dacă te îndrepţi neabătut spre atingerea visurilor şi năzuinţelor tale ca să duci viaţa pe care ţi-ai imaginat-o, vei cunoaşte în cele din urmă succesul...

...mai mult