companie postari etichetate

Compania mea pe Google: Modalitati de promovare on-line

Camera de Comert si Industrie a Romaniei in parteneriat cu Google Romania are placerea de a va invita sa participati la evenimentul „Compania mea pe Google. Modalitati de promovare a afacerilor on-line” ce va aborda in exclusivitate teme de interes pentru oamenii de afaceri precum marketing on-line si business networking.

Data si locul desfasurarii: Joi, 17 aprilie 2014, intre orele 16.00 – 19.30, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Aula Candelabrelor, Bucuresti.

Eveniment Google.2Prin acest proiect, primul de acest gen destinat IMM-urilor, organizatorii isi propun sa instruiasca mediul de afaceri, in cadrul unei platforme de comunicare deschise cu privire la cele mai noi tendinte ale marketing-ului in era digitala, impactul acestuia asupra organizatiilor, uneltele Google pentru prom...

...mai mult

Cum alegi un program de teambuilding de calitate?

Printre evenimentele de dezvoltare, socializare si cunoastere ale unei organizatii care au un statut ambiguu – daca ne gandim la cum sunt acestea percepute de catre angajati – se numara si teambuildingul (altele pot fi unele traininguri, spre pilda).

Se bucura acestia ca pleaca in week-end din oras alaturi de colegi?

Cum spuneam, depinde: unii da, altii ba. Ceea ce pentru unii reprezinta o evadare, pentru altii este o pierdere de vreme prin care organizatia le invadeaza si putinul timp liber avut.

Daca unii prefera ca aceasta intalnire sa fie sinonima cu distractia, altii considera ca acest lucru este neserios si ca ar prefera sa faca asta pe cont propriu.

Pe de alta parte insa, asa cum o arata si numele, ideea de a intari legaturile din cadrul echipelor de lucru este cu siguranta una bine...

...mai mult