imm postari etichetate

Solutii eficiente pentru angajati si angajatori – la IMM ReStart Brasov

Antreprenorii dornici sa identifice solutii concrete si eficiente pentru dezvoltarea unei afaceri au beneficiat de sprijinul celor mai renumiti specialisti in domeniu din Romania in cadrul evenimentului IMM ReStart, organizat de Doingbusiness.ro pe20 mai la Brasov.

Dupa sase ani de stagnare, sunt vizibile primele semne de insanatosire economica. In primul trimestru din 2014, PIB-ul a crescut cu 3,8% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, iar de curand agentia de evaluare financiara Standard & Poor’s a imbunatatit ratingul atribuit Romaniei. Cu toate acestea, la nivelul segmentului de intreprinderi mici si mijlocii, provocarile raman numeroase, iar concurenta este tot mai puternica.

Sala_1In acest context, evenimentul IMM ReStart a propus antreprenoriatului din Brasov si din judetele ...

...mai mult

IMM ReStart, Brasov : consultanta de afaceri oferita gratuit

Cel de-al 3-lea eveniment din seria „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare”,organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marti, 20 mai 2014 in BrasovHotel Kronwell.

Evenimentul reuneste experti, traineri si manageri specializati in identificarea celor mai eficiente solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor si isi propune sa vina in ajutorul antreprenorilor care cauta sfaturi practice, informatii actualizate si servicii de consultanta pentru stimularea afacerilor.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila.

Dupa o lunga perioada de stagnare, economia romaneasca a inregistrat anul trecut o crestere de 3,5%, iar previziunile pentru 2014 sunt optimiste...

...mai mult