Solutii eficiente pentru angajati si angajatori – la IMM ReStart Brasov

Antreprenorii dornici sa identifice solutii concrete si eficiente pentru dezvoltarea unei afaceri au beneficiat de sprijinul celor mai renumiti specialisti in domeniu din Romania in cadrul evenimentului IMM ReStart, organizat de Doingbusiness.ro pe20 mai la Brasov.

Dupa sase ani de stagnare, sunt vizibile primele semne de insanatosire economica. In primul trimestru din 2014, PIB-ul a crescut cu 3,8% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, iar de curand agentia de evaluare financiara Standard & Poor’s a imbunatatit ratingul atribuit Romaniei. Cu toate acestea, la nivelul segmentului de intreprinderi mici si mijlocii, provocarile raman numeroase, iar concurenta este tot mai puternica.

Sala_1In acest context, evenimentul IMM ReStart a propus antreprenoriatului din Brasov si din judetele invecinate o dezbatere privind perspectivele de viitor si cea mai potrivita abordare pentru a face fata cu succes provocarilor actuale. Conferinta de la Brasov s-a bucurat de prezenta a peste 160 de participanti, care au primit sfaturi si au intrat in dialog cu reprezentanti din top managementul EY Romania, Bursa de Valori Bucuresti, BCR Pensii, Allianz-Tiriac Asigurari, REI Finance Advisors, Coface Romania, SAS Romania, BSA | The Software Alliance, AchieveGlobal si Kompass Romania.

In cadrul evenimentului o noutate foarte bine primita de participanti a fost sesiunea de intalniri private cureprezentanti ai Bursei de Valori Bucuresti, EY Romania, BCR Pensii si BSA | The Software Alliance. In cadrul acestora, antreprenorii inscrisi au avut posibilitatea de a obtine, gratuit, consultanta si solutii personalizatepentru propriile idei si proiecte de afaceri. Tematicile abordate au vizat aspecte legate de finantarea proiectelor prin bursa de valori sau fonduri nerambursabile, noutati legislative si beneficii fiscale disponibile, asigurarea si managementul riscului si solutii pentru cresterea vanzarilor.

IMM ReStart Brasov a oferit antreprenorilor o mare varietate de oportunitati de identificare si insusire a celor mai noi idei, concepte si solutii pentru dezvoltarea proiectelor, atat in cadrul sesiunilor de prezentari, al workshop-urilor, precum si al intalnirilor private.

Organizarea IMM ReStart a fost posibila cu ajutorul Allianz-Tiriac, EY Romania, Bursa de Valori Bucuresti, BCR Pensii, SAS Romania, BSA | The Software Alliance, REI Finance Advisors, Coface Romania, Kompass Romania, Regus, Achieve Global, Leonidas si Hotelul Kronwell. Partnerii media ai evenimentului au fost Agerpres, Digi 24, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Calendar Evenimente, Radio Romania Targu Mures, Star FM, Buna Ziua Fagaras, Monitorul Express, SpatiulConstruit.ro, Cariere.ro, Manager Express, Magazinul Progresiv,si Grupul editorial Amaltea.

Proiectul continua anul acesta cu noi conferinte in Constanta (iunie), Cluj (septembrie), Iasi (octombrie) si Sibiu (octombrie). Pentru mai multe informatii privind evenimentele viitoare, va rugam sa accesati site-ul oficial: http://evenimente.doingbusiness.ro/.

Contact:

Diana Babei

Project Coordinator

E-mail: diana.babei@ibp.ro

www.doingbusiness.ro

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>