imm restart Cluj postari etichetate

IMM ReStart, Cluj-Napoca: cum iti reduci riscurile in afaceri?

Peste 130 de antreprenori si reprezentanti ai companiilor din Cluj si din judetele invecinate au participat la conferinta „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare” organizata de catre Doingbusiness.ro, administrat de International Business Promotion (IBP).

In cadrul evenimentului, experti si reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din tara au oferit participantilor solutii concrete si consultanta pe subiecte cu impact in zone cheie de activitate.

Evenimentul a reunit la prezidiu specialisti de top: Lucian Anghel – Presedinte Directorat si Director General BCR Pensii, Gabriel Sincu – Tax Executive Director EY Romania, Ilie Iacob – Director Sucursala Cluj Allianz-Tiriac Asigurari, Ileana Botez – Director Comunicare si Marketing Bursa...

...mai mult

Solutii pentru reducerea riscurilor si cresterea performantei in afaceri

Seria de evenimente care ofera antreprenorilor informatii de ultima ora, consultanta si solutii concrete pentru un business de succes continua cu o noua editie pe 25 septembrie in Cluj-Napoca, la Hotelul City Plaza. Antreprenorii si managerii din Cluj si din judetele invecinate au ocazia de a afla cum pot dezvolta afaceri performante si reduce riscurile cu care se confrunta, in cadrul unei noi conferinte IMM ReStart, organizata de Doingbusiness.ro.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila

150x150_static

La Cluj, spiritul antreprenorial este bine dezvoltat si, in pofida dificultatilor cu care se confrunta, intreprinzatorii mici si mijlocii continua sa reprezinte o forta si sa joace un rol extrem de important in economia locala...

...mai mult