dezvoltare personala postari etichetate

Povestea despre cum ajungi de la ceea ce nu ai la ceea ce vrei sa ai

Recenzie de carte

Ideea e sa te asiguri ca nu mori asteptand ca prosperitatea sa ajunga la tine. (Lee Iacocca)

Povestile contin pilde, ele pot fi pilde de viata. Si, cand e vorba de crestere si dezvoltare personala, ele devin metode de invatare.

Asa este si povestea scrisa de William Cottringer. Mina de cascaval este, de altfel, oglinda propriei sale lectii de viata.

De ce si-a impartasit autorul experienta?

Din trei motive, asa cum o marturiseste in primele paginii ale cartii: din egoism (poate ar trebui sa adaug ghilimele), din altruism, si din placere. Mai exact: din propria nevoie de a rezolva niste probleme, din dorinta de a-i ajuta pe altii sa faca acelasi lucru si, in sfarsit, pentru a comunica si cu cei care au trecut deja prin procese de invatare asemanatoare…

Nu este o intampla...

...mai mult

Mai mult umor, mai putin stres: pledoarie pentru regasirea evidentului

Recenzie de carte

Viata nu este un stres continuu  –  Lorette LaRoche, Ed. Amaltea, 2009

Loretta LaRoche, consultant international pentru gestionarea stresului, este cunoscuta pe piata romaneasca de literatura de dezvoltare personala si cu alte doua titluri (aparute in cadrul aceleiasi edituri) care au facut din ea o autoare de succes in toata lumea:  Relaxeaza-te viata merita traita! si Viata trece repede – Traieste-o din plin!.

Cartea de fata este un alt prilej de reintalnire cu valorile si viziunea despre viata a autoarei.  Lucrand timp de trei decenii pe probleme de wellness si de reducere a stresului, Loretta spune ca ideea de la baza metodelor ei de lucru este aceea de constientizare a propriului simt al absurdului; in ultima instanta, a bunului simt.

De ce? Pentru ca, continua...

...mai mult

Relaxeaza-te cu Loretta LaRoche si beneficiezi de 25% reducere la carti, plus livrare gratuita

In luna august te bucuri de 25% reducere la achizitionarea a trei carti scrise de Loretta LaRoche.  Reducerea se aplica si pentru alte titluri de carti, cu conditia ca pachetul comandat sa includa si cele trei lucrari scrise de Loretta LaRoche. Livrarea se face GRATUIT prin Posta Romana. Oferta este valabila pana la data de 31 august 2013.

Loretta LaRoche, o specialista de top in managerierea stresului,  iti ofera idei geniale despre cum poti sa aduci un nou suflu vietii tale, sub o forma vesela si usor de pus in practica...

...mai mult

Horoscop Star Wars

Au incantat atatea generatii cu aventurile lor!
Personajele Star Wars sunt unice si foarte bine construite astfel ca ne permit, macar pentru o clipa de amuzament, sa identificam si sa regasim carcateristici similare tipurilor principale de comportament.

BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie)
Personaj Star Wars: IMPARATUL
Imparatul si-a demonstrat inclinatia spre a cauza durere oamenilor, asa cum cei nascuti sub semnul berbecului procedeaza uneori. Acesta simte ca e in centrul universului si trebuie sa detina controlul absolut. Ii place sa fie un lider si tendintele agresive sau atitudinea “iute la manie” il pot ajuta in acest sens.

TAUR (20 Aprilie – 20 Mai)
Personaj Star Wars: CHEWBACCA
Chewbacca este o creatura de incredere, dar tinde sa fie incapatanat...

...mai mult

Ai carte, ai parte… de Amaltea

Cele mai bune carti de dezvoltare personala, precum si alte colectii care iti vor imbogati viata cu experiente de neuitat, cu sfaturi si trucuri istete pentru optimizarea succesului in toate domeniile vietii. Urmareste ofertele, noutatile si concursurile editurii Amaltea si descopera harta succesului in tot ce faci!

...mai mult