eveniment business postari etichetate

Peste 1.000 de potentiali parteneri de afaceri te asteapta la Bucuresti Business Days

Bucuresti, 3 decembrie, 2014

Antreprenorii care cauta solutii, parteneri de afaceri isi planuiesc sa isi extinda activitatea, vor gasi cele mai potrivite raspunsuri si oportunitati prin participarea la cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania, Bucuresti Business Days, care se va desfasura in cadrul Centrului de Evenimente al Hotelului Caro Hotelului Caro. Alaturi de cei peste 1.000 de oameni de afaceri asteptati sa participe, antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerea, inclusiv in plan international, vor gasi cadrul oportun pentru acest lucru, prin contextul de networking creat, prin serile de networking internationale si workshop-urile dedicate dezvoltarii companiilor la nivel global.

Laszlo Pacso, Fondator si Coordonator proiecte Business Days, afirma ca: „Orasele antrepren...

...mai mult

Solutii pentru reducerea riscurilor si cresterea performantei in afaceri

Seria de evenimente care ofera antreprenorilor informatii de ultima ora, consultanta si solutii concrete pentru un business de succes continua cu o noua editie pe 25 septembrie in Cluj-Napoca, la Hotelul City Plaza. Antreprenorii si managerii din Cluj si din judetele invecinate au ocazia de a afla cum pot dezvolta afaceri performante si reduce riscurile cu care se confrunta, in cadrul unei noi conferinte IMM ReStart, organizata de Doingbusiness.ro.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila

150x150_static

La Cluj, spiritul antreprenorial este bine dezvoltat si, in pofida dificultatilor cu care se confrunta, intreprinzatorii mici si mijlocii continua sa reprezinte o forta si sa joace un rol extrem de important in economia locala...

...mai mult