carti postari etichetate

Alegeri care iti schimba viata

Andrei Boar (TopHabits.ro): Am terminat de citit cartea lui Hal Urban, Alegeri care îți schimbă viața, cu un sentiment de liniște lăuntrică și împăcare. Așa pățesc de fiecare dată când găsesc o carte care rezonează cu conceptele mele, concepte ascunse în mine și care trebuie să-mi mai fie reamintite din când în când.
Citeste mai multe aici.

...mai mult

Carti pentru minte si suflet, de la Amaltea

Descopera puterea vindecatoare a cartilor care iti vor imbogati viata. Cand esti coplesit de stres/griji, daca vrei sa inveti lucruri noi, cand doresti sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jur sau pentru succesul in afaceri, colectiile Cunoastere & Autoeducare MOTIVATIONAL | Cunoastere & Autoeducare BUSINESS | Mileniul TREI | Carti pentru VIATA TA | SPECIAL | sunt tot ce ai nevoie pentru a atinge succesul in tot ceea ce faci.

...mai mult

Cartea e mama invataturii

Ca sa reusesti in viata, trebuie sa adopti un nou mod de a gandi. Ne putem schimba insa mentalitatea? Incepe sa gandesti raspunde la aceasta intrebare cu un DA rasunator, demonstrandu-ne in acelasi timp ca schimbarea mentalitatii ne poate schimba radical viata.

Incepe sa gandesti

Manual unic de inteligenta

...mai mult

Cartile care nu se vad, nu se uita. Sunt online!

www.amaltea.ro gazduieste cele mai bune carti de dezvoltare personala. Si nu numai! Cu Amaltea, citetsi mai mult, creezi mai mult! Profita de oferta speciala de vara! Incepand cu 1 iulie ai 20% reducere la cel putin 3 carti comandate online! Lecturi de vara care iti antreneaza mintea, numai de la Editura Amaltea.

...mai mult