fericire postari etichetate

De ce trebuie sa zambim

images

In afaceri, nu ne putem castiga existenta vanzand prietenilor. Nu ne permitem luxul de a ne alege colegii sau superiorii, clientii sau omologii din alte companii. De aceea, invatarea strategiilor de stabilire a relatiilor cu orice tip de oameni este un aspect vital, iar Nicholas Boothman, autorul lucrarii “Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde… sau mai putin” ne explica in detaliu cum putem face acest lucru.

Toata lumea stie ca o persoana care zambeste se face mult mai repede placuta si interactioneaza mult mai bine cu cei din jur. Acest lucru se explica prin faptul ca modalitatea cea mai rapida prin care poti reda chipului o expresie atragatoare o constituie zambetul. Zambetul tradeaza fericire, incredere si un caracter usor abordabil...

...mai mult

Noi de fapt nu vrem bani…

Numărul oamenilor ce vor cu adevărat nişte hârtii cu valoare materială este infim pe lângă numărul oamenilor ce îşi doresc o sumă de bani. De ce spun asta? Pentru că noi de fapt vrem să ne rezolvăm nişte probleme, iar banii sunt doar un scop. Asta uităm din păcate, iar banii ajung să fie calea celor mai multe persoane. Unii cred că banii aduc fericirea, unii vor bani pentru a-şi cumpăra o maşină, o casă, pentru a scăpa de datorii sau pentru a atrage femei. Dar extrem de puţini reprezintă tipul avarului care iubeşte să aibă în faţa ochiului bacnote cu cât mai multe zerouri.

Este trist faptul că ajungem să muncim din greu pentru un salar. Uităm de cei din jur, de familie sau de natură...

...mai mult

In libro veritas

Succesul este dificil de definit. Multi il echivaleaza cu bogatia, puterea si fericirea.
Dar adevaratul succes nu e ceva ce achizitionezi sau ceva ce „iti iese”. E mai degraba o calatorie pe care
o intreprinzi de-a lungul intregii vieti. Descopera Harta Succesului, numai la editura Amaltea.

Harta succesului

Instrument nepretuit

...mai mult