succes postari etichetate

Amaltea+Motivonti = reduceri pentru toti

Campanie Amaltea-Motivonti ...mai mult

Succesul ţine de atitudine!

Citatul prezentat în titlul acestui articol m-a făcut să înţeleg pe parcurs că totul depinde de cum priveşti lucrurile şi de atitudinea ta asupra fiecărei acţiuni realizate. Întrebând tinerii, în special adolescenţii despre ceea ce îşi doresc în viaţă, aflu pe zi ce trece că nu vor nimic special, iar dacă ar fi să le prezint un ţel ar spune că e imposibil să îl realizeze şi că degeaba încearcă.

Astfel putem observa diferenţa de atitudine. Vedem faptul că cei ce îşi doresc cu adevărat ceva şi luptă pentru visele lor ajung să le trăiască şi chiar să vorbească despre ele. De la oameni dintre noi, precum Damian Drăghici, până la antreprenori gen Richard Branson, aspiraţia a dus diferiţi inovatori către culmile succesului.

Uneori îmi spun: „poate...

...mai mult

Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii

Ne bucuram sa fim prezenti in blogosfera.
Multumim, Lavinia!

Acum ceva timp am primit cartea
Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii – John C. Maxwell de la Editura Amaltea si chiar merita achizitionata.
Nu e o carte aleasa la intamplare; menirea cartii este aceea de a perfectiona talentul de lider si de a obtine succesul pe plan personal, dar si profesional.

Zmeele se ridica pe cer nu cu ajutorul vantului, ci contra lui.
Care este diferenta dintre un obstacol si o sansa in viata? Atitudinea pe care a adoptam fata de ele. Orice sansa prezinta un obstacol si in orice obstacol exista o sansa. Viata poate fi asemanata cu o piatra de polizor. Daca va slefuieste sau va zdrobeste, depinde de aluatul din care sunteti plamaditi.

Continuare pe: http://laviniabiberi...

...mai mult

Carti pentru minte si suflet, de la Amaltea

Descopera puterea vindecatoare a cartilor care iti vor imbogati viata. Cand esti coplesit de stres/griji, daca vrei sa inveti lucruri noi, cand doresti sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jur sau pentru succesul in afaceri, colectiile Cunoastere & Autoeducare MOTIVATIONAL | Cunoastere & Autoeducare BUSINESS | Mileniul TREI | Carti pentru VIATA TA | SPECIAL | sunt tot ce ai nevoie pentru a atinge succesul in tot ceea ce faci.

...mai mult

In libro veritas

Succesul este dificil de definit. Multi il echivaleaza cu bogatia, puterea si fericirea.
Dar adevaratul succes nu e ceva ce achizitionezi sau ceva ce „iti iese”. E mai degraba o calatorie pe care
o intreprinzi de-a lungul intregii vieti. Descopera Harta Succesului, numai la editura Amaltea.

Harta succesului

Instrument nepretuit

...mai mult

Ai carte, ai parte… de Amaltea

Cele mai bune carti de dezvoltare personala, precum si alte colectii care iti vor imbogati viata cu experiente de neuitat, cu sfaturi si trucuri istete pentru optimizarea succesului in toate domeniile vietii. Urmareste ofertele, noutatile si concursurile editurii Amaltea si descopera harta succesului in tot ce faci!

...mai mult