viata postari etichetate

Mai mult umor, mai putin stres: pledoarie pentru regasirea evidentului

Recenzie de carte

Viata nu este un stres continuu  –  Lorette LaRoche, Ed. Amaltea, 2009

Loretta LaRoche, consultant international pentru gestionarea stresului, este cunoscuta pe piata romaneasca de literatura de dezvoltare personala si cu alte doua titluri (aparute in cadrul aceleiasi edituri) care au facut din ea o autoare de succes in toata lumea:  Relaxeaza-te viata merita traita! si Viata trece repede – Traieste-o din plin!.

Cartea de fata este un alt prilej de reintalnire cu valorile si viziunea despre viata a autoarei.  Lucrand timp de trei decenii pe probleme de wellness si de reducere a stresului, Loretta spune ca ideea de la baza metodelor ei de lucru este aceea de constientizare a propriului simt al absurdului; in ultima instanta, a bunului simt.

De ce? Pentru ca, continua...

...mai mult

Succesul ţine de atitudine!

Citatul prezentat în titlul acestui articol m-a făcut să înţeleg pe parcurs că totul depinde de cum priveşti lucrurile şi de atitudinea ta asupra fiecărei acţiuni realizate. Întrebând tinerii, în special adolescenţii despre ceea ce îşi doresc în viaţă, aflu pe zi ce trece că nu vor nimic special, iar dacă ar fi să le prezint un ţel ar spune că e imposibil să îl realizeze şi că degeaba încearcă.

Astfel putem observa diferenţa de atitudine. Vedem faptul că cei ce îşi doresc cu adevărat ceva şi luptă pentru visele lor ajung să le trăiască şi chiar să vorbească despre ele. De la oameni dintre noi, precum Damian Drăghici, până la antreprenori gen Richard Branson, aspiraţia a dus diferiţi inovatori către culmile succesului.

Uneori îmi spun: „poate...

...mai mult

Alegeri care iti schimba viata

Andrei Boar (TopHabits.ro): Am terminat de citit cartea lui Hal Urban, Alegeri care îți schimbă viața, cu un sentiment de liniște lăuntrică și împăcare. Așa pățesc de fiecare dată când găsesc o carte care rezonează cu conceptele mele, concepte ascunse în mine și care trebuie să-mi mai fie reamintite din când în când.
Citeste mai multe aici.

...mai mult

Carti pentru minte si suflet, de la Amaltea

Descopera puterea vindecatoare a cartilor care iti vor imbogati viata. Cand esti coplesit de stres/griji, daca vrei sa inveti lucruri noi, cand doresti sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jur sau pentru succesul in afaceri, colectiile Cunoastere & Autoeducare MOTIVATIONAL | Cunoastere & Autoeducare BUSINESS | Mileniul TREI | Carti pentru VIATA TA | SPECIAL | sunt tot ce ai nevoie pentru a atinge succesul in tot ceea ce faci.

...mai mult

Minte sanatoasa in corp sanatos

Antreneaza-ti mintea cu cele mai bune carti de dezvoltare personala. Testeaza-ti abilitatile vietii si descopera-ti adevaratul potential. In plus, descopera efectele-minune ale celebrilor Omega-3 in alimentatia zilnica.

Testeaza-ti abilitatile de viata

Invata despre tine

Celebrii Omega-3 in alimentatia zilnica

Traiasca grasimile

...mai mult

Cartea e mama invataturii

Ca sa reusesti in viata, trebuie sa adopti un nou mod de a gandi. Ne putem schimba insa mentalitatea? Incepe sa gandesti raspunde la aceasta intrebare cu un DA rasunator, demonstrandu-ne in acelasi timp ca schimbarea mentalitatii ne poate schimba radical viata.

Incepe sa gandesti

Manual unic de inteligenta

...mai mult