comunicare postari etichetate

De ce ne certam la serviciu?

Cui nu ii e teama de conflictele la locul de munca? Poate certaretilor, desi probabil si lor. Daca fiecare angajat este responsabil pentru actiunile sale si pentru urmarile – armonioase sau “razboinice” – acestora fata de colegi, managerii au in plus si sarcina de a rezolva, aplana, certurile si tensiunile din organizatie. Stim cu totii, intuitiv si din experienta, ce inseamna aceste lucruri. Dar de unde se naste, pana la urma, conflictul la serviciu?

“Razboiul” poate incepe ca o simpla plangere sau o contrazicere. In unele cazuri astfel de chestiuni se rezolva fie treptat, fie dispar in mod natural. Cu toate acestea statisticile arata ca aceste probleme ocupa o mare parte din timpul managerului si se petrec destul de frecvent...

...mai mult

Alegeri care iti schimba viata

Andrei Boar (TopHabits.ro): Am terminat de citit cartea lui Hal Urban, Alegeri care îți schimbă viața, cu un sentiment de liniște lăuntrică și împăcare. Așa pățesc de fiecare dată când găsesc o carte care rezonează cu conceptele mele, concepte ascunse în mine și care trebuie să-mi mai fie reamintite din când în când.
Citeste mai multe aici.

...mai mult

Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii

Ne bucuram sa fim prezenti in blogosfera.
Multumim, Lavinia!

Acum ceva timp am primit cartea
Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii – John C. Maxwell de la Editura Amaltea si chiar merita achizitionata.
Nu e o carte aleasa la intamplare; menirea cartii este aceea de a perfectiona talentul de lider si de a obtine succesul pe plan personal, dar si profesional.

Zmeele se ridica pe cer nu cu ajutorul vantului, ci contra lui.
Care este diferenta dintre un obstacol si o sansa in viata? Atitudinea pe care a adoptam fata de ele. Orice sansa prezinta un obstacol si in orice obstacol exista o sansa. Viata poate fi asemanata cu o piatra de polizor. Daca va slefuieste sau va zdrobeste, depinde de aluatul din care sunteti plamaditi.

Continuare pe: http://laviniabiberi...

...mai mult