Horoscop Star Wars

Au incantat atatea generatii cu aventurile lor!
Personajele Star Wars sunt unice si foarte bine construite astfel ca ne permit, macar pentru o clipa de amuzament, sa identificam si sa regasim carcateristici similare tipurilor principale de comportament.

BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie)
Personaj Star Wars: IMPARATUL
Imparatul si-a demonstrat inclinatia spre a cauza durere oamenilor, asa cum cei nascuti sub semnul berbecului procedeaza uneori. Acesta simte ca e in centrul universului si trebuie sa detina controlul absolut. Ii place sa fie un lider si tendintele agresive sau atitudinea “iute la manie” il pot ajuta in acest sens.

TAUR (20 Aprilie – 20 Mai)
Personaj Star Wars: CHEWBACCA
Chewbacca este o creatura de incredere, dar tinde sa fie incapatanat. Ii plac bunurile materiale si de asemenea, ii place sa castige la jocuri. Nu ii place sa fie cicalit, sa piarda sau sa fie controlat si este foarte probabil sa apeleze la forta fizica, atunci cand este suparat.

GEMENI (21 Mai – 20 Junie)
Personaj Star Wars: EWOK – asta is io
Ewok-i sunt creaturi dragalase si jucause, precum Gemenii. Ei tind sa fie extrem de curiosi, dornici de cunoastere, insa au tendinta de a fi atenti doar perioade scurte. Cea mai mare parte a timpului sunt fiinte fermecatoare si adorabile, dar cateodata pot parea imprastiati si tensionati.

RAC ( 21 Iunie – 22 Iulie)
Personaj Star Wars: LUKE SKYWALKER
Luke parea cateodata a fi putin plangacios, dar in cele din urma acesta si-a dezvoltat carcasa groasa si rezistenta a unui rac. Este dominat de multa vointa si incapatat in ambitia de a obtine ceea ce isi doreste. El niciodata nu se da in laturi la primul semn de pericol atunci cand lupta. Nu mai mentionam ca a inceput sa manuiasca si manipularea mintii.

LEU ( 23 Iulie – 22 Aug.)
Personaj Star Wars: PRINTESA LEIA
Leia da un nou inteles auto-incurajarii si motivarii de sine, caracteristica atat de evidenta la Leu. Este o persoana care ajuta la dezvoltarea celorlalti, avand si o mare putere fizica. Precum multi Lei, va vedea ca misiunea ei pentru bine e indeplinita si fiind, in general,  foarte optimista in privinta rezultatelor.

FECIOARA (23 Aug. – 22 Sept.)
Personaj Star Wars: C3P0
C3P0 isi arata eficienta atunci cand lucreaza pentru o cauza buna, dar tinde sa fie putin confuz atunci cand trebuie sa faca ceva iesit din comun. Precum multe Fecioare, prefera sa nu fie in centrul atentiei si se descurca de minune la a pune cap la cap detalii.

BALANTA (23 Sept.- 22 Oct.)
Personaj Star Wars: “OBI WAN” KENOBI
Ca intotdeauna, nimic nu-l opreste in urmarirea dreptatii, fiind hotarat sa reuseasca. El transmite arta persuasiunii prin Forta. Isi expune inteligenta suprema si e foarte talentat in a obtine echilibru intre sinele sau si tot ce il inconjoara.

SCORPION (23 Oct. – 21 Nov.)
Personaj Star Wars: HAN SOLO
Han e un personaj puternic. De asemenea, el tinde sa fie posesiv si incapatanat, ceea ce explica oarecum natura sa lacoma. Se simte amenintat de incercarea Printesei Leia de a-i ordona ce sa faca, in acelasi mod in care scorpionilor nu le place ca oamenii sa incerce sa ii controleze. Totusi, pasiunea sa l-a indrumat spre a obtine ceea ce si-a dorit.

SAGETATOR (22 Nov. – 21 Dec.)
Personaj Star Wars: YODA
Yoda este intelept in cel mai superb mod cu putinta, fiind cunoscut faptul ca isi impartasea intelepciunea peste tot. Pare a fi nerabdator si insistent atunci cand oamenii ii iau invataturile intr-un mod prea …usuratic. Ca intotdeauna, in orice intreprinde, partea sa filosofica razbate mereu.

CAPRICORN(22 Dec.- 19 Ian.)
Personaj Star Wars: R2D2
Ambitia si dorinta inepuizabila a lui R2 de a-si atinge scopurile sau destinatia este remarcabila. Este foarte loial, uneori fiind capabil sa mearga foarte departe pentru a ajuta pe cineva. R2D2 este o “unitate” foarte sociabila, castigand inimile multora cu personalitatea sa draguta.

VARSATOR (20 Ian. – 18 Feb.)
Personaj Star Wars: DARTH VADER
Vader poate fi crud si poate necaji oamenii care nu sunt de acord cu el sau il contrazic, dar undeva acolo, adanc, exista si o parte calma si iubitoare de pace si liniste. Are un real talent pentru a cauza durere oamenilor, iar in lupte prefera sa isi foloseasca intelectul.

PESTI (19 Feb. – 20 Martie)
Personaj Star Wars: LANDO
Lando este personajul clasic cu “capul in nori”. Este capabil de sacrificiu de sine, dar poate fi prea pasiv pentru a-i tine piept lui Vader. El a devenit destul de pesimist, cand a fost pus sub presiune. De asemenea, pozeaza intr-un cameleon, dorind sa schimbe decorul ocazional.

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>