Turul virtual al muzeelor lumii!

Suntem foarte multi aceia care incercam sa surprindem si sa ne surprindem cu orice moment liber profitand la maxim de el prin experiente care ne incarca pozitiv. Tot ceea ce facem pentru noi ne imbogateste sipiritual si, de fapt, ne ajuta sa evoluam, sa cream si sa reconfiguram realitati.
Atunci cand MEREU avem DOAR putin timp, cerem „mai mult” de la tot ce ne inconjoara.

Incercam sa venim in intampinarea acestui lucru mereu, prin cartile pe care le publicam si prin exemplele de viata pe care acestea le contin, adevarate nestemate ce infrumuseteaza cel mai bine tot ceea ce suntem. Va oferim prin tot, o selectie a celor mai aparte experiente de viata.
In aceeasi ordine de idei, va recomandam cu caldura si cu aceeasi pofta de cultura si de dezvoltare personala: turul virtual al muzeelor lumii. Tot ce v-ati dorit sa vedeti, la un loc!
Aveti libertate deplina sa alegeti: ce muzee doriti sa explorati,  care este opera de arta cu care alegeti sa va delectati. Google va pune la dispozitie toate instrumentele necesare prin noul proiect lansat de curand.

Desigur, nu va inlocui profunzimea unei experiente reale, dar ofera alte avantaje: cele mai frumoase colectii la un loc, libertatea de a alege, de a te plimba pe holurile atator muzee celebre intr-un timp scurt. Si, de ce nu, mult confort. Mai ales pentru cei care inca nu sunt obisnuiti cu aceste activitati si abia acum descopera alternative de a petrece creativ timpul liber.
Savurati un ceai parfumat si arunca-ti o privire:
www.googleartproject.com

Sa ne dezvoltam frumos!

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>