Aparitie editoriala: Invataturi care schimba vieti

 

De curand, la Editura Amaltea a aparut un nou volum – Invataturi care schimba vieti – lucrare scrisa de dr. Marilee Adams, expert de top in gandirea investigativa, trainer, organizator de workshop-uri, autoare a cartii Schimba-ti intrebarile, schimba-ti viata care a fost un bestseller la nivel international.

Invataturi_care_schimba_vieti-250x250Conceptele prezentate in cartea de fata ne arata ca modul de gandire al unui lider, procesele cognitive pe care le adopta, convingerile si tiparele sale mentale ii afecteaza comportamentul si capacitatea de a stabili relatii cu cei din jur.

Pe parcursul cartii vom vedea ca felul in care ne comportam este rezultatul propriilor ganduri, decizii si perceptii, aratandu-ne cum sa ne schimbam mentalitatea, chiar si in cele mai provocatoare circumstante.

Marilee Adams considera ca pentru a ne schimba in bine viata noastra, dar si pe a celor din jur, este important sa nu judecam pe nimeni, ci sa invatam din toate cate ceva, sa nu ne pierdem niciodata curiozitatea, sa avem initiativa si sa ne punem permanent doar acele intrebari care ne ajuta sa evoluam, nu sa ne faca sa persistam in negativism, iritare si frustrare.

Nu tot timpul reusim sa controlam circumstantele sau oamenii cu care interactionam, dar in mod sigur putem alege cum anume sa gandim.

O gura de aer proaspat. Desigur, atat intrebarile, cat si raspunsurile sunt importante, dar daca ne concentram doar pe raspunsuri, orizontul se ingusteaza. Marilee Adams ne ajuta sa ne deschidem catre inovatie, creativitate si inspiratie. Aceasta carte este un cufar plin de comori.

           – Harrison Owen, fondator al Open Space Technology si autorul cartii Wave Rider

Pentru a comanda cartea, click aici.

Despre Marilee Adams

Marilee este un expert de top in Gandirea investigativa. Educator, trainer, organizator de workshop-uri si speaker de top, autoarea este profesor asociat la Scoala de Afaceri de la American University, predand cursurile incluse in Programul de leadership executiv. Printre lucrarile scrise se numara „Arta intrebarilor „, „Schimba-ti intrebarile, schimba-ti viata „, cea din urma fiind un bestseller la nivel international care a fost publicat in 16 limbi.

Dr. Adams a oferit consultanta mai multor organizatii si agentii de top, pe care le-a ajutat sa inteleaga abilitatile si aptitudinile care dezvolta o gandire creativa, capacitatea de a rezolva problemele, colaborarea, inovatia si initiativa – calitati obligatorii pentru o cariera de succes.

One comment to Aparitie editoriala: Invataturi care schimba vieti

  • Liviu Toma  says:

    ce bine ar fi daca s-ar pune accent pe dezvoltare personala in scoli…

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>