Nevoile lui, nevoile ei : o noua aparitie editoriala

De curand, la Editura Amaltea a aparut un nou volum, Nevoile lui, nevoile ei, lucrare scrisa de Willard F. Harley, un renumit psiholog american specializat in terapie de cuplu si autor a mai multor bestseller-uri.

„Fericirea nu este o destinatie. E un mod de a trai.” (Burton Hills)

  Nevoile-Lui-Nevoile-Ei-3D-500x500 Care sunt secretele unei relatii de cuplu durabile? Cat de insemnate sunt nevoile partenerului de viata, atunci cand vrem sa fim fericiti? Cu totii stim ca o relatie implinita are la baza mai multe fundamente: atractie fizica, pasiune, devotament, siguranta, incredere si lista poate continua. Dar ce facem atunci cand „flacara magica” dispare iar certurile cu partenerul de viata sunt tot mai frecvente?

Dr. Harley, un renumit terapeut de cuplu, ne ajuta sa intelegem ca bunele intentii nu sunt intotdeauna suficiente ca sa rezolvam problema compatibilitatii cu partenerul de viata. Nu este suficient sa ne dorim sa indeplinim nevoile emotionale ale acestuia, ci chiar sa o facem. Barbatii si femeile au nevoi emotionale diferite – si de aceea este ideal sa ii indeplinim partenerului de viata nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi. Invata cum sa iti faci partenerul sa te considere irezistibil si cum sa iti feresti casnicia de riscul unei relatii extraconjugale.

Considerata de prestigioase publicatii din intreaga lume drept cea mai buna carte adresata cuplurilor care vor sa aiba o relatie aromonioasa pana la „adanci batraneti”, cartea „Nevoile lui, nevoile ei” readuce in prim plan niste principii simple, cu ajutorul carora, daca ni le-am insusi pe deplin, am avea o casnicie mult mai implinita si mai fericita.

Lucrarea „Nevoile lui, nevoile ei” a fost tradusa in mai multe limbi de circulatie internationala si vanduta in peste 2 milioane de exemplare. Pentru a comanda cartea, click aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>