Pressroom


Aici gasesti cele mai proaspete informatii despre activitatea noastra, noutati editoriale si evenimente care vor aduce cartile mai aproape de suflet.

Stiri de interes
Noul site vine odata cu aniversarea a 18 ani de succes pe piata locala a cartilor care iti fac pofta de citit. Este special creat pentru a usura interactivitatea cu cititorii si cu partenerii nostri. Cadoul nostru, pentru toti cei care ne sunt alaturi.

Fiti cu ochii pe noi pentru ca pregatim noi titluri si colectii irezistibile.

Amaltea este editura care a adus colectia de carti Star Wars in Romania.
Intreaga poveste din filmul care a inspirat milioane de oameni din diferite generatii o gasesti acum in cartile care te vor fermeca. Numai la www.amaltea.ro.

Colectia Medicina, alcatuita din carti, reviste si lucrari de specialitate, este rezultatul colaborarii cu prestigiosi specialisti romani, profesori doctori si conferentiari cu reputatie temeinica in domeniile lor de actiune.

Cu ce ne laudam? Avem cele mai bune carti pentru dezvoltare personala, realizate de traineri internationali de renume. Sunt lucrari devenite bestseller in Statele Unite, care iti vor schimba viata si te vor transforma intr-o persoana de succes. Colectia este alcatuita din categoriile Cunoastere si Autoeducare, Motivational si Business.

Cartile de suflet, carti pentru viata ta, formeaza o colectie de lucrari care te vor ajuta sa faci fata cu brio problemelor din fiecare zi, sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jur si sa devii o persoana implinita. Cum sa vorbesti cu un adolescent? Care e secretul cuplurilor reusite? Cum sa slabesti si sa te lasi de fumat fara sa-ti pierzi mintile? Sunt intrebari la care cu totii vrem raspunsuri. Cartile Amaltea le ofera in detaliu.

Pledoarie pentru schimbare
Raspunderea noastra sociala tine intai de toate de sufletele si mintea celor care ne urmaresc. Cititorii de presa, ca si cei de carti, sunt oameni activi. Cu o permanenta sete de cunoastere, de informatii si de putere, ei vor dori sa fie la curent cu cele mai bune surse de sfaturi practice care sa-i ajute sa faca schimbari benefice in fiecare zi. Nu doar scandalurile pot face audienta si nu doar atat isi doresc cititorii nostri. Putem face mai mult pentru viata celor care ne citesc. Avem o responsabilitate fata de ei. Sa fim parteneri pentru succes: sa reusim impreuna sa schimbam vietile oamenilor.

One comment to Pressroom

  • Cosmin Nita  says:

    Buna ziua,

    Mi-a placut foarte mult cartea „Manual de branding personal” de Dan Schawbel, o recomand calduros. Am facut si un scurt film de prezentare a cartii (circa 3 minute), iata link-ul pentru cei interesati:

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>