Seria de conferinte „IMM ReStart” – un nou succes si la Bucuresti

 

Peste 200 de antreprenori si oameni de afaceri au participat miercuri, 9 aprilie 2014 la conferinta „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare” organizata de  Doingbusiness.ro la Hotelul Athénée Palace Hilton din Bucuresti.

In cadrul conferintei, manageri ai companiilor de top din Romania, precum Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, Microsoft Romania, SAS Romania, AchieveGlobal, Peria Capital, Allianz-Tiriac Asigurari si Kompass Romania au dezbatut ultimele noutati in domeniul consultantei pentru IMM-uri, precum si al resurselor necesare dezvoltarii unei afaceri, oferind totodata solutii practice care sa vina in ajutorul antreprenorilor si managerilor.

Sala 1

De asemenea, participantii au avut ocazia sa asiste la un workshop despre importanta branding-ului personal si cresterea eficientei echipelor de vanzari si business development, precum si sa se programeze la intalniri private cu reprezentanti ai Bursei de Valori Bucuresti si EY Romania. Dupa succesul inregistrat la Oradea si la Bucuresti, proiectul va continua in cele mai importante centre de afaceri din tara: Brasov (mai), Constanta (iunie), Cluj (septembrie), Iasi (octombrie) si Sibiu (octombrie). 

Scopul seriei de evenimente IMM ReStart este acela de a aduce o contributie palpabila la dezvoltarea economiei romanesti, oferind antreprenorilor un pachet complex de servicii de consultanta, solutii practice si informatii utile care sa inlesneasca procesul de dezvoltare al unei afaceri si ulterior, sa garanteze succesul acesteia”, a declarat Dumitru Ion, General Manager IBP Conferences.

 Proiectul „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare” din Bucuresti  este realizat in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, Allianz-Tiriac Asigurari, Microsoft Romania, SAS Romania, Peria Capital, Kompass Romania si sustinut de Dent Estet, HyperCubic IT Outsourcing, Ymens, Leonidas. De asemenea, partenerii media care au sustinut proiectul sunt: Agerpres, The Money Channel, Magazinul Progresiv, CalendarEvenimente, Jurnalul de Afaceri, AvocatNet.ro, Transilvania Business, Romania Libera, Manager Express, Business24, Ziare.com, Femei in Afaceri, Indaco, Editura Amaltea.

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Contact:

Diana Babei

Project Coordinator

E-mail: diana.babei@ibp.ro

www.doingbusiness.ro

Andreea Marin

Project Assistant

E-mail: andreea.marin@ibp.ro

www.doingbusiness.ro

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>