Lansare de carte: ”Donald School – Tratat de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie ”

Editura Medicala Amaltea, impreuna cu Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania va invita la Lansarea celebrei lucrari internationale Donald School – Tratat de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie in Romania, in perioada 24-27 octombrie 2012,  in cadrul Congresului National de Obstetrica si Ginecologie, Bibilioteca Nationala a Romaniei, Bucuresti.

 

Lucrarea este publicata in mai multe  tari si  reprezinta unul dintre cele mai importante tratate din acest domeniu la nivel international. Publicatia are ca editori pe Prof.Dr. Asim Kurjak, Prof.Dr. Frank A. Chervenak si  Prof.Dr. Radu Vladareanu, acesta din urma fiind si coordonatorul editiei in limba romana. Prof. Dr. Radu Vladareanu  este Presedintele Congresului MEDUOG si Seful Clinicii de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Elias din Bucuresti.

Volumul, in conditii grafice de exceptie, apare in format A4 si are 896 pagini, coperti cartonate, interior full-color, hartie glossy.  Conform celor afirmate de Prof.Dr. Radu Vladareanu,   ”tratatul   devine instrumentul esential de lucru pentru toti medicii obstetricieni-ginecologi, pentru specialistii in medicina fetala dar si pentru cei din domeniul medicinei reproductive si infertilitatii, chirurgiei oncologice, ginecologice si uroginecologiei prin capitolele special dedicate . ”

Dupa  lansare, volumul  va putea fi achizitionat de la Editura Medicala Amaltea.

Cartea va fi lansata in cadrul evenimentului medical organizat de Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania (SOGR). La manifestare vor fi invitate personalitati reprezentative din sfera medicala. Conferinta SOGR va fi precedata de „Al 9-lea Congres  MEDUOG’’ si de „Primul Congres Al Societatii Romane de Ultrasonografie in OG” (SRUOG).

Pentru informatii suplimentare  eveniment, accesati http://sogr2012-meduog.medical-congresses.ro/Ro.

 

Contact:

Nume: Iulia Nistoroiu

Departament Marketing & PR

Telefon: 0742 155 510

E-mail: iulia@empire.com.ro

 

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>