Conferinta Leadership 530° – un eveniment de succes

Extreme Training  a organizat joi, 25 octombrie 2012, la Sala Polivalenta, Bucuresti, cel mai mare eveniment de leadership al anului, Conferinta Leadership 530 de grade.

In cadrul manifestarii  au fost prezenti peste 200 de participanti care nu s-au simtit descurajati pentru a merge  pe carbuni incinsi. Acestia  au declarat,  pe propria raspundere, ca participarea la Conferinta de Leadership 530 este complet voluntara, precum si  decizia de a merge pe carbuni incinsi, fara a le  fi garantata anterior o siguranta ferma.

Acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru participanti, motiv pentru care cea mai mare parte dintre ei,  au trecut desculti prin foc, fara a exista incidente, indemnati fiind de Bruno Medicina si Marian Rujoiu. Carbunii au avut peste 530 de grade, participantii au sfidat legile naturii, si-au învins teama pasind  catre o noua lume, o lume  in care imposibilul devine posibil.

Incepand cu ora 10.30, cei prezenti au fost inspirati si energizati de Marian Rujoiu, apoi pregatiti de Mircea Chira si de Bruno Medicina. Pe ritmuri de muzica tribala au strigat mantra „Vreau să fac! Pot sa fac! O sa fac!”, iar la ora 20.00 ei au facut marele pas.

Conform celor afirmate de Marian Rujoiu, speaker și coordonator  al evenimentului Leadership 530 grade, ”Participantii,  metaforic vorbind, au facut o calatorie, de la intuneric la lumina, de la necunoscut la cunoscut, de la mediocritate la maretie. Este  foarte dificil, daca nu chiar imposibil, sa exprimam in cuvinte energia unei multimi animate de un singur scop: acela de reusi….atunci cand te afli in fata carbunilor incinsi, creierul o ia razna, instinctul de supravietuire iti spune sa fugi, insa o data ce ai ales sa faci pasul si vezi ca ai reușit, o noua lume ti se arata, o lume in care totul este posibil, descoperi ca ai un potential urias  si intelegi ca poti obtine ceea ce iti doresti.’’

S-a garantat faptul ca  nu a fost niciun truc la mijloc: focul a fost real – a consumat o jumatate de metru cub de lemn de fag – si a fost la fel de periculos ca orice alt foc. Insa, prin eforturile speakerilor, participantii au prins curaj , au iesit din zona de confort si au gasit taria interioară pentru a trece, rand pe rand, peste jar. Spre surprinderea lor, medicii de la ambulanta nu au fost nevoiti sa acorde ingrijiri medicale participantilor, neexistand incidente. Cei care nu au reusit sa fie prezenti la eveniment vor avea sansa sa participe la urmatoarea editie, din data de 25 aprilie 2013

Parteneri media: E jobs.ro, Romania Libera, Revista Aida, Business-edu, Clubafaceri.ro, Bestresource.ro, CRSC Europe, Escoala.ro, Onlinestudent.ro, Studnetcv.ro, Job-studenti.ro, JobFest.ro, Businesslive.ro, Vinul.ro, Mojob.ro, Amelie.ro, Wall-street.ro, Businesslive.ro, Bestjobs.ro, Money Magazine, Editura  Amaltea, Intercontact Group, Studentie.ro.

Extreme Training este o companie de training fondată în 2005. Inca de la infiintare, Extreme Training și-a asumat misiunea de a sprijini oameni si companii pentru a obtine rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atat clientilor corporate, cat si persoanelor private) o gama larga de servicii de formare profesională sau consultanta: de la leadership si management,  pana la negociere, vanzari, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, accesati http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>