Conferinta Leadership 530° – ultima saptamana in care puteti beneficia de preturi reduse

Acum este momentul sa va inscrieti! Doar pana pe 12 octombrie inclusiv puteti rezerva un loc la Conferinta Leadership 530 la pret redus, pentru a experimenta puterea imensa a firewalking-ului.
Extreme Training va invita pe 25 octombrie 2012 la Sala Polivalenta pentru evenimentul de Leadership al anului: Conferinta Leadership 530 de grade. Veti avea ocazia sa activati liderul din voi si sa deprindeti secretele leadership-ului si motivarii cu trei speakeri de top: Marian Rujoiu, Mircea Chira si Bruno Medicina, veti interactiona cu sute de lideri si nu in ultimul rand veti putea depasi limite si sparge bariere, in cadrul sesiunii de firewalking.
Doar daca va inscrieti si achitati pana vineri, 12 octombrie 2012 puteti  beneficia de toate acestea la urmatoarele tarife reduse:
Pachet Silver – numai 42 de Euro, pret final de vanzare (in loc de 64 de Euro)
Pachet Gold – numai 80 de Euro, pret final de vanzare (in loc de 119 Euro)
Pachet  Platinum –  numai 84 de Euro, pret final de vanzare (in loc de 129 Euro)
Toate pachetele includ accesul la conferinta si experienta de Firewalking. Nu ratati aceasta incredibila oportunitate de dezvoltare personala si rezervati-va locul chiar acum, prin click aici:

http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/?xa=71

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>