Ce sa nu faci in mod obligatoriu

Cautam pretutindeni mijloace de a ne elibera de stresul vietii de zi cu zi si, cu toate acestea, cei mai multi dintre noi inca mai cauta.

Lynn Grabhorn prezinta in “Trezeste-te! Viata nu asteapta…” acea veriga lipsa din viata, neexploatata indeajuns de umanitate.

Timp de mai bine de un deceniu, pasiunea sa a fost o calatorie spirituala in “fizica gandurilor”, catre capatul unei cunoasteri profunde a felului cum sa obtinem cat mai mult de la viata.

Ce sa nu faci in mod obligatoriu:

-Nu analiza rezultatele prea curand. Daca dorintele tale nu au inceput sa apara inca, relaxeaza-te. Si pastreaza-ti supapa deschisa.

-Inceteaza sa-i mai “repari” pe altii; acest lucru iti inchide supapa. Nu trebuie sa repari nimic, trebuie doar sa nu te mai gandesti la asta.

-Nu te mai gandi ca lumea trebuie sa se schimbe inainte ca tu sa fii in siguranta sau fericit. Iti creezi propria siguranta prin fluxul de energie.

-Nu lua de bun tot ce ti se intampla in viata – bine sau rau- mare sau mic. A venit in viata ta pentru ca tu l-ai atras acolo, asa ca fii atent la ce creezi.

-Nu te mai concentra, nu mai reactiona, nu-ti mai face griji pentru felul in care sa controlezi conditiile care nu s-au schimbat inca. Asta nu va face decat sa-ti aduca mai mult din ceea ce nu vrei.

-Nu incerca sa clasifici felul in care te simti cand esti la pamant. Nu mai numi asta vina, frustrare sau oricum altcumva. Trebuie doar sa stii ca esti desincronizat si sa gasesti o cale de a reveni pe drumul cel bun.

-Nu mai fi o persoana smiorcaita care isi doreste diverse lucruri. Doreste-ti chestii mari, atat calitativ, cat si cantitativ! Si nu te opri vreodata din a crea noi Dorinte. Energia extrem de inalta care esti Tu are nevoie de portite pentru a iesi la iveala. Creaza-le!

-Nu te mai gandi ca nu se poate intampla. Acea vibratie va garanta ca nu.

-Nu lua toate astea chiar atat de in serios; asta nu face decat sa inchida supapele. Insenineaza-te, distreaza-te si toate lucrurile bune vor ajunge la tine mai repede.

-Nu incerca sa gasesti cauzele urate, intunecate, rele ale unui lucru care crezi tu ca iti merge prost. Opreste-te! Ceea ce faci iti indreapta si mai mult atentia catre ceea ce nu iti doresti.

-Nu trai pentru rezultatul final, spunand: “Nu ma pot simti mai bine pana cand nu se intampla acest lucru.”

– Nu te da batut cand te simti rau sau ai supapa inchisa. Te simti rau numai daca recurgi la enunturi de tip: “Nu vreau”, asa ca felicita-te pentru ca ti-ai dat seama de acest lucru. Pana cand nu stii ce nu doresti, cum sa aflii ce iti doresti?

-Inceteaza cu jocul “problemelor”. A avea proleme nu reprezinta altceva decat o scuza pentru a ramane in vibratiile negative.

-Nu tipa. Este doar o avertizare negativa a faptului ca nu ai un anumit lucru.

-Nu te mai gandi ca exista ceva in afara de tine care face sau poate face diferenta.

-Nu-ti fie teama sa te uiti la ceva ce nu doresti. Uita-te la acel lucru din toate unghiurile, apoi incarca-ti dorinta sau intentia.

-Nu-ti justifica sentimentele prin “Am dreptate si tu gresesti”, chiar daca asa este. Asta iti inchide supapa si trimite fluxul de energii inalte catre toate aspectele vietii tale. Tine minte, trimiti ceva, trimiti tot.

-Nu regreta nimic; este un flux extrem de negativ.

-Niciodata, dar absolut niciodata nu incepe un nou proiect, o noua afacere, o noua companie, o noua asociere, activitate, relatie sau orice, inainte de a crea un scenariu despre asta si a emana o energie care pe termen lung sa denote incantare.

– Nu gandi, simte.

-Nu iti gandi reactiile, simte-le.

-Iesi din gaoace. Ce daca te poticnesti? Hotareste-te pur si simplu sa schimbi acel lucru.

-Sa nu uiti vreodata ca tu nu esti Joe sau Sally, nu esti un tamplar sau o secretara, esti forta Vietii. Comporta-te ca atare!

-Nu renunta; nu renunta niciodata!

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>