Regulament concurs

Concurs Bau-Bau

REGULAMENT CONCURS

Art. 1. ORGANIZATOR. Organizatorul concursului este EDITURA AMALTEA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Spatarului, nr. 31, Sector 2. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
Art. 2. LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI. Concursul este organizat si se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei.
Art. 3. PRODUSELE PARTICIPANTE. In concurs sunt incluse cartile editurii Amaltea.
Art. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI. Durata concursului este cuprinsa intre zilele 12 august – 14 septembrie 2010; pentru data de 14 septembrie ora-limita de participare este 24.00. Cei care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa trimita un e-mail la adresa redactie@amaltea.ro in care sa descrie cum anume si-ar promova cartea preferata in mediul online.
Art. 5. PREMIILE OFERITE. Premiile oferite la finalul concursului constau in vouchere in valoare de 200 lei, 150, respectiv 100 de lei pentru achizitionarea de carti de pe site-ul www.amaltea.ro. La concurs se pot inscrie toate persoanele fizice cu domiciliul in Romania. Prin participarea la concurs, cei inscrisi sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre EDITURA AMALTEA S.R.L. pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001. Participantii la concurs au drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestora si de stergere a datelor personale, printr-o cerere scrisa catre EDITURA AMALTEA S.R.L.. Angajatii companiei EDITURA AMALTEA S.R.L., precum si alte persoane implicate in organizarea concursului nu pot participa la concurs.
Art. 6. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE Beneficiarul premiilor este scutit de plata altor taxe si impozite, statutul financiar al premiilor fiind de donatie.
Art. 7. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR. Premiile concursului sunt acordate dupa intocmirea formalitatilor necesare punerii in posesie. Castigatorii vor fi anuntati prin telefon sau e-mail la 14 zile calendaristice de la data limita a concursului. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat timp de 3 luni, se va pierde dreptul la primirea premiului. Premiile sunt personale, netransferabile si nu pot fi inlocuite cu bani sau alte premii. Organizatorul nu are nici o responsabilitate privind utilizarea premiilor.
Art. 8. RIDICAREA PREMIILOR. Castigatorilor li se va comunica prin telefon sau e-mail modalitatea de ridicare a premiilor. Premiile vor fi trimise in format electronic.
Art. 9. LITIGII. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Art. 10. INTRERUPEREA/PRELUNGIREA CONCURSULUI. Concursul va putea fi intrerupt numai in cazul unei situatii de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau a unui cotidian national. Organizatorul are dreptul de a decide prelungirea duratei concursului.
Art. 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI. Regulamentul este acesta; informatii se pot obtine la numarul de telefon: 0742 155 510. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Concurs

One comment to Regulament concurs

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>