Strategic Thinking- Curs deschis pentru manageri

ASEBUSS iti recomanda sa-ti planifici agenda saptamanii urmatoare si sa rezervi un loc la Strategic Thinking- Anticipate Changes|Create Opportunities, un curs deschis gratuit Executive MBA sustinut de catre Prof. Lavinia Rasca, pe 22 aprilie.

Cursul demo se adreseaza celor care sunt implicati in luarea deciziilor strategice intr-o companie la nivel de top si middle management. Indiferent daca intentionezi sa urmezi un EMBA sau nu, acest demo iti va folosi in activitatea ta curenta de manager sau antreprenor intrucat vei afla mai multe despre:

– Elementele cheie ale unei strategii de succes

– Factori de succes in implementarea strategiei

– Cele 5 tipuri de strategii competitive

Lavinia este unul dintre experţii cu o contribuţie importanta la dezvoltarea şi perfecţionarea practicilor de management din România, formata la cele mai prestigioase şcoli de business din lume. Este apreciată pentru calitatea şi aplicabilitatea cursurilor de strategie şi antreprenoriat din programele Executive MBA si MBA ASEBUSS, cat si a cursurilor pentru manageri sustinute în EXEC-EDU.

Programul romano-american Executive MBA, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, este primul de acest tip organizat in Romania, cu o prezenta de succes de peste 20 ani in piata educatiei manageriale si aproape 1200 absolventi reprezentand cea mai mare comunitate de alumni.

Urmatorul program Executive MBA va lua startul in octombrie 2015, inscrierea avand loc in sesiunea early-booking (6 aprilie – 15 mai) pentru a beneficia de discountul de 2000 euro.

Program 22 aprilie

18:30-19.00- Prezentarea programului Executive MBA 2015

19.00-20.15 – Strategic Thinking- Anticipate Changes|Create Opportunities

Vino pe 22 aprilie sa ne cunosti si sa afli mai multe despre programul ASEBUSS Executive MBA 2015! Adresa: Calea Grivitei 8-10, sediul ASEBUSS

Participarea la acest curs nu presupune o taxa insa este necesară înscrierea în avans, cu coordonatele complete: nume, functie, companie la adresa de e-mailemba@asebuss.ro sau telefon 0722 368 602. Confirmarea are loc individual, pe baza locurilor disponibile.

One comment to Strategic Thinking- Curs deschis pentru manageri

  • Liviu Toma  says:

    din pacate, am pierdut ocazia…

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>