Editura Amaltea a lansat Kit-ul Managerului de cabinet medical

 

Vineri, 13 iunie 2014, in cadrul Conferintei Nationale de Cardiologie in MG (Bucuresti), Editura Amaltea a lansat Kit-ul „Medic Manager”, un kit adresat managerilor de cabinete medicale.

Conferinta Nationala de Cardiologie s-a desfasurat la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti si a fost organizata de Societatea Academica de Medicina a Familiei, fiind creditata cu 18 credite EMC. La eveniment au participat peste 800 de medici specialisti, numeroase companii farmaceutice, firme de aparatura medicala, reprezentanti mass media, precum si personalitati de renume din sfera medicala.

Kit-ul Medic Manager a fost prezentat de Liviu Pasat,Wealth Mastery – Coach Training for Life Coaching, care a vorbit despre abilitatile cheie ale unui medic manager de succes astfel incat acesta sa comunice mai bine cu pacientii, sa intocmeasca un plan de afaceri viabil, sa reduca cheltuielile si sa scape de datoriile neprofitabile.

Kit-ul este compus din cinci carti reprezentative pentru medicii care detin cabinete medicale, iar in timpul evenimentului, participantii au beneficiat de 35% reducere la achizitionarea acestuia.

Titlurile de carti care alcatuiesc kit-ul sunt urmatoarele:

Kit Manager de cabinet medical

Invata sa asculti – Este o lucrare esentiala pentru medicii care conduc un cabinet medical si care intra zilnic in contact cu zeci de pacienti. Astfel, ei pot face din cele cateva momente in care interactioneaza cu bolnavii o experienta placuta, transmitandu-le acestora integritate si incredere – ingrediente esentiale ale succesului profesional.

Datorii profitabile, datorii neprofitabile – O carte esentiala pentru a reusi in lumea atat de schimbatoare a afacerilor din ziua de astazi, fiindca, in cele din urma, cabinetul sau institutia medicala este un business care trebuie sa aduca profit. Invatam de aici in ce stadiu ne aflam din punct de vedere financiar si ce sa facem cu veniturile actuale, in ce sa investim banii si in ce conditii ne putem imprumuta astfel incat sa producem cat mai multa valoare.

Alegeri care iti schimba viata – Succesul si esecul in viata nu au foarte mare legatura cu circumstantele, ci cu alegerile pe care le facem. In cartea de fata ni se prezinta cele mai potrivite modalitati de a face acele alegeri prin care putem ajunge sa traim asa cum ne dorim – cheia catre linistea interioara si implinirea personala de care medicii au atat de mare nevoie, in conditiile in care, prin natura meseriei, intra tot timpul in contact cu ideea de boala, fiind nevoiti sa gaseasca solutii la problemele extrem de diferite cu care se confrunta propriii pacienti.

Talentul nu este suficient – In afara de talent, avem nevoie de initiativa, creativitate, pregatire in zona noastra de expertiza si, bineinteles, de munca. Ideea este sa nu ne culcam pe lauri considerand ca suntem suficient de talentati ca sa reusim in ce ne-am propus, ci sa fim permanent la curent cu ce se intampla in domeniul in care ne desfasuram activitatea si sa le transmitem celor din jur ideea de competenta.

Fii in forma – In conditiile in care cu totii suntem atat de solicitati si incercam sa facem cat mai multe lucruri pe zi, solutia pentru a reusi nu este neaparat gestionarea corecta a timpului, ci a energiei personale, astfel incat sa fim cat mai echilibrati si sa transmitem incredere pacientilor si celor cu care relationam zilnic.

Pachetul de carti poate fi comandat aici.

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>