Pe 5 iunie IMM ReStart le da intalnire antreprenorilor la Constanta

IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare – eveniment organizat de Doingbusiness.ro, ajunge joi, 5 iunie 2014 la Constanta (Hotel Golden Tulip Mamaia), cu solutii practice, informatii actualizate si servicii de consultanta pentru antreprenorii si managerii din regiune.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila.

Evenimentul reuneste experti, traineri si manageri specializati in identificarea celor mai eficiente solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor si propune participantilor un program complex ce ofera o perspectiva 360 de grade a problemelor de actualitate si mai ales a solutiilor posibile.

Romania are o retea extinsa de tratate de evitare a dublei impuneri si a intrat pe harta jurisdictiilor fiscale atractive, iar planurile guvernului de scutire de la impozitare a profitului reinvestit pot fi un element de atractie suplimentar. Pentru antreprenorii interesati, in plus, de beneficiile potentiale ale holdingului, Gabriel Sincu, Tax Executive Director, EY Romania va raspunde in cadrul prezentarii sale la intrebarea “Ce beneficii fiscale primesc investitorii incepand cu 2014?”.

Finantarea activitatii curente, dar si a dezvoltarii si investitiilor, este una dintre cele mai dificile probleme cu care se confrunta intreprinderile mici si mijlocii in contextul prezent. In actuala situatie a pietei, cand accesul la creditele bancare este cel mai adesea dificil, Bursa de Valori poate fi una dintre putinele surse de obtinere de capital. In acest context, reprezentanti din top managementul Bursei de Valori Bucuresti vor aborda in cadrul evenimentului de la Constanta tematica privind „Finantarea IMM-urilor prin bursa de valori”, oferind participantilor raspunsuri la intrebari si solutii practice.

Programul evenimentului include in plenul conferintei numeroase alte prezentari de impact, sustinute de reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania: Allianz-Tiriac Asigurari –„Asigurarea afacerii si managementul riscului”, Coface Romania –„Alegerea partenerilor de afaceri potriviti. Evitarea riscurilor”, SAS Romania –„Analiza avansata a datelor, predictie si suport pentru decizii rapide pentru management”, Kompass Romania –„Resurse si instrumente suport in mediul online pentru cresterea vanzarilor. Strategii de promovare si prospectare eficiente”.

In cadrul sesiunii de workshop, reprezentantii AchieveGlobal vor prezenta participantilor „Solutii pentru motivarea echipelor de vanzari si business development”, iar Elena Badea, Marketing Director EY Romania va sublinia importanta Branding-ului Personal in succesul propriu dar si al unei afaceri.

Un element de noutate, foarte bine primit de publicul evenimentelor IMM ReStart organizate deja in alte orase din tara, ofera participantilor posibilitatea de a sta de vorba intr-un cadru privat cu reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti si EY Romania, ocazie cu care pot beneficia de servicii personalizate de consultanta gratuita, adaptate specificului activitatii sau companiei lor.

Evenimentul de la Constanta va fi moderat de Radu Soviani si este organizat in parteneriat cu Allianz – Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, SAS Romania, Coface Romania, AchieveGlobal, Edenred, Kompass Romania, si cu suportul Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Agerpres, Cuget Liber, Telegraf, Radio Neptun, Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Magazinul Progresiv, SpatiulConstruit.ro, Grupul Editorial Amaltea, Transilvania Business, ManagerExpress si Indaco.

Proiectul va continua anul acesta cu noi conferinte in Cluj (septembrie), Iasi (octombrie) si Sibiu (octombrie). Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului:

http://evenimente.doingbusiness.ro/event/25

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Contact:

Diana Babei

Project Coordinator

E-mail: diana.babei@ibp.ro

www.doingbusiness.ro

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>