IMM ReStart, Brasov : consultanta de afaceri oferita gratuit

Cel de-al 3-lea eveniment din seria „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare”,organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marti, 20 mai 2014 in BrasovHotel Kronwell.

Evenimentul reuneste experti, traineri si manageri specializati in identificarea celor mai eficiente solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor si isi propune sa vina in ajutorul antreprenorilor care cauta sfaturi practice, informatii actualizate si servicii de consultanta pentru stimularea afacerilor.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila.

Dupa o lunga perioada de stagnare, economia romaneasca a inregistrat anul trecut o crestere de 3,5%, iar previziunile pentru 2014 sunt optimiste. In acest context, IMM-urile joaca un rol cheie in accelerarea procesului de ascensiune economica.

Orasul Brasov s-a aflat in 2013 in topul primelor zece judete din punct de vedere al dinamicii privind inmatricularile de noi intreprinderi mici si mijlocii, cu aproape 3.500 de firme infiintate, in crestere cu peste 6% comparativ cu anul precedent, potrivit statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului.

„Prin evenimentul IMM Restart, ne dorim sa oferim antreprenoriatului din Brasov si din judetele invecinate acces la un pachet complet de informatii, suport si servicii de consultanta din partea unor experti din cele mai importante companii din tara. Cu un concept pe care l-am dezvoltat si perfectionat pe parcursul ultimilor cinci ani, evenimentele centrate pe solutii pentru IMM-urisunt o sursa puternica de idei constructive, cu un grad ridicat de aplicabilitate in activitatea antreprenoriala. Ne dorim ca si la Brasov, un judet cu o masa importanta si foarte activa de intreprinderi mici si mijlocii, evenimentul sa genereze un dialog constructiv si util participantilor”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

IMM ReStart ofera o abordare inovativa conceptului de eveniment de afaceri, prin integrarea a patru componente complementare: consultanta specializata, resurse dedicate dezvoltarii unei companii, training de motivare si dezvoltare personala si intalniri private cu specialistii invitati.

Printre invitatii care vor lua cuvantul la conferinta de la Brasov se numara reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania, precum Gabriel Sincu, Tax Executive Director si Elena Badea, Marketing Director –EY Romania, Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii, Roxana Mosneanu, Director Regional Allianz-Tiriac Asigurari, Daniela Pana, Country Leader SAS Romania, Magda Popescu, Outside Counsel BSA | The Software Alliance, Diana Rosetka, Managing Partner AchieveGlobal si Dumitru Ion, CEO Kompass Romania.

Ca un element de noutate, IMM ReStart ofera participantilor posibilitatea de a sta de vorba intr-un cadru privat cu reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti, BCR Pensii, EY Romania sau BSA | The Software Alliance, ocazie cu care pot beneficia de servicii personalizate de consultanta gratuita, adaptate specificului activitatii sau companiei lor.

Evenimentul de la Brasov va fi moderat de Radu Soviani si este organizat in parteneriat cu: Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, BCR Pensii, SAS Romania, BSA | The Software Alliance, Coface Romania, AchieveGlobal, Regus, Kompass Romania, cu sprijinul Kronwell Hotel Brasov.Proiectul se bucura de sustinerea partenerilor media: Agerpres, Digi24, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Calendar Evenimente, Radio Romania Targu Mures, Star FM Fagaras, Buna Ziua Fagaras, Monitorul Expres, SpatiulConstruit.ro, Cariere.ro, Manager Express, Magazinul Progresiv si Grupul Editorial Amaltea.

Proiectul va continua anul acesta cu noi conferinte in Constanta (iunie), Cluj (septembrie), Iasi (octombrie) si Sibiu (octombrie).

Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/24.

Contact:

Diana Babei

Project Coordinator

E-mail: diana.babei@ibp.ro

www.doingbusiness.ro

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events, servicii de comunicare si direct marketing.

 

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>