Uneori castigi, uneori inveti : o noua aparitie la Editura Amaltea

 

De cele mai multe ori ne oprim din invatat atunci cand am obtinut in sfarsit diploma mult visata. In realitate, lectiile care ni se predau la scoala ne pot ghida uneori in viata, insa ne ofera doar instrumentele de baza, nu ne garanteaza si succesul.

Uneori castigi-250x250

Acele lucruri care te fac sa suferi te ajuta sa evoluezi. (Benjamin Franklin)

Dincolo de peretii salii de clasa, ne confruntam cu probleme, esecuri, situatii dificile, iar rezolvarea acestora nu consta in gasirea unor formule magice invatate la scoala, ci noi singuri trebuie sa descoperim solutii unice adaptate contextului in care ne aflam.

Este bine sa intelegem ca unele esecuri sunt inevitabile, insa scuzele sunt optionale. Puteti alege sa va asumati responsabilitatea – invatand din greseli, sau puteti ramane nepasatori, dand de fiecare data vina pe altcineva.

Scopul acestei carti  este de a ne ajuta cum sa invatam – din escuri, din pierderi, din provocarile cu care ne confruntam si din experientele mai putin  placute,  transformand lectiile aferente in arme valoroase cu care sa luptam in viitor.

Despre John Maxwell

John C. Maxwell este un respectat speaker, autor in materie de leadership si dezvoltare personala recunoscut la nivel mondial.  A publicat peste 70 de titluri si a vandut mai mult de 20 de milioane de exemplare. Printre cele mai renumite lucrari ale sale se numara: „Cele 15 legi supreme ale dezvoltarii personale”, „Esecurile pot conduce la succes”, „Cele 17 legi ale muncii in echipa”, „Harta succesului”, „Cele 5 niveluri ale leadershipului”, „Castiga aurul”, „Lider la 360 de grade”,  plus alte lucrari.

 

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>