Aparitie editoriala: Milionarul de langa noi

De curand, la Editura Amaltea a aparut cartea Milionarul de langa noi”  – o lucrare in care sunt prezentati factorii cheie care explica cum se imbogatesc anumiti indivizi intr-o singura generatie, si dezvaluie de ce atat de multi oameni chiar si cei cu venituri mari, nu au reusit sa stranga nici macar o suma de bani modesta – totul fiind bazat pe studii statistice si cercetari de amploare.

Cum recunoastem un milionar? Ce au in comun oamenii instariti? De ce nu sunt atat de bogat asa cum ar trebui?

Aceste intrebari si le pun foarte multi: oameni care muncesc pe branci, au o pregatire corespunzatoare, o experienta profesionala relevanta si venituri peste medie sau ridicate, si totusi…nu reusesc sa se imbogateasca.

Raspunsul este simplu: totul depinde de stilul de viata.

Foarte rar este vorba despre noroc, despre o mostenire picata din cer, sau despre castig la loto. Acumularea averii are mai degraba legatura cu rezultatele unui stil de viata caracterizat de munca, perseverenta, planificare, si cel mai important, autodisciplina. Oamenii instariti cheltuiesc mai putin decat isi permit in realitate, nu obisnuiesc sa isi afiseze in mod ostentativ statutul economic, au un stil de viata cumpatat, isi aleg profesia potrivita si se pricep foarte bine sa identifice oportunitatile de piata. Cea mai mare parte dintre ei nu au primit ajutor financiar din partea parintilor, lucru care i-a motivat sa munceasca mai mult si sa cheltuiasca in mod cumpatat fiecare ban castigat, fara sa risipeasca sume importante de bani pe lucruri inutile.

Pentru a comanda cartea, click aici.

 

Contact:

Nume: Iulia Nistoroiu

Telefon: 0742 155 510

E-mail: iulia@empire.com.ro

 

4 comments to Aparitie editoriala: Milionarul de langa noi

  • paul  says:

    Intrebarea mea se referea la traducerea unor titluri noi. Ultimul volum lansat a fost cel cu numarul 27, Yoda: Rendez-Vous Intunecat, in anul 2007. De atunci, din cat am urmarit eu site-ul editurii dvs., nu a mai aparut nimic nou.

  • Amaltea  says:

    Aici 🙂 –> http://bit.ly/GZmuLE

  • Amaltea  says:

    Buna, in stocul nostru inca mai sunt cartile Star Wars. Poti sa faci comanda online intra aici https://bitly.com/

  • paul  says:

    Veti mai continua traducerea si tiparirea seriei Star Wars? Au trecut cativa ani de cand a fost lansat ultimul titlu.

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>