Relaxeaza-te cu Loretta LaRoche si beneficiezi de 25% reducere la carti, plus livrare gratuita

In luna august te bucuri de 25% reducere la achizitionarea a trei carti scrise de Loretta LaRoche.  Reducerea se aplica si pentru alte titluri de carti, cu conditia ca pachetul comandat sa includa si cele trei lucrari scrise de Loretta LaRoche. Livrarea se face GRATUIT prin Posta Romana. Oferta este valabila pana la data de 31 august 2013.

Loretta LaRoche, o specialista de top in managerierea stresului,  iti ofera idei geniale despre cum poti sa aduci un nou suflu vietii tale, sub o forma vesela si usor de pus in practica. In toate cele trei lucrari, optimismul, acceptarea, umorul, creativitatea – sunt doar cateva dintre solutiile pe care autoarea le recomanda prin povestirea unor intamplari amuzante, dar pline de intelepciune din propria sa viata, aratand ca rasul este cel mai bun remediu pentru vremurile noastre stresante. Prin ras vom reusi sa separam zgomotul din jur de claritatea din interior, vom elimina presiunea venita din exterior si vom inceta sa ne invinuim pentru ca nu suntem specimenul perfect, asa cum ne-am fi dorit, insa exact acest lucru ne ofera unicitate.

“Prima oara cand am asistat la o reprezentatie a Lorettei, aproape ca am lesinat de atata ras. Am fost imediat fascinat de aceasta femeie amuzanta. Cea mai buna parte a ei se afla chiar in aceasta carte, deci aveti la indemana un fel de Loretta portabila oricand veti simti nevoia unei doze de umor care sa va intareasca sistemul imunitar sau sa va imblanzeasca atitudinea aspra.” – Christiane Northrup, M.D., autorul lucrarii Women’s Bodies, Women’s Wisdom.

Site: www.amaltea.ro

 

Contact:

Nume: Iulia Nistoroiu

Telefon: 0742 155 510

E-mail: iulia@empire.com.ro

 

 

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>