CURS DE TEHNICI DE VANZARI EFICIENTE – Editia a III-a

Mastermind Communications organizeaza in regim open ediţia a 2-a a Cursului Tehnici de Vanzari Eficiente, pe 1-2 octombrie la Hotel Marshal Garden, Bucuresti.


Crezi ca taierea costului nu e cea mai buna cale pentru progres si dezvoltare? Atunci sporeste vanzarile! Vino sa discutam cum poti face asta eficient.

Cresterea vanzarilor este cea mai sigura cale pentru dezvoltarea afacerilor. Dar cum poti face asta intr-o lume care taie costuri de oriunde, mai ales de la tine, si care se plange ca „dincolo era mai ieftin?”  Noi nu vindem formule magice la curs! Impartasim experienta, cunostinte si planuri cu cei care vin in sala, conducandu-ne dupa ideea ca trebuie sa semeni si sa cultivi ca sa ai!
Sloganul nostru este – O zi în care nu ai vandut,  e o zi pierduta!
Cursul te invata, dar nu-ti baga in traista. Iti da cunostinte, idei, planuri si entuziasm. Trebuie doar sa vrei sa vinzi…

Ce ne propunem sa facem la curs:

  • Intelegerea procesului si tehnicilor de vanzari eficiente. Ce presupune vanzarea consultativa? Care sunt pasii vanzarii?
  • Intelegerea modului in care comportamentul individual si al echipei afecteaza vanzarile si de ce este important sa actionezi in vederea dezvoltării acestora
  • Intelegerea modului in care un produs/serviciu poate fi cu usurinta transformat intr-o experienta memorabila pozitiva pentru client cu rezultate favorabile companiei
  • Intelegerea tehnicilor de persuasiune a clientului
  • Intelegerea valorii in timp a clientului si cultivarea vanzarilor repetitive.

Seminarul se desfasoara pe parcursul a 2 zile, timp de 8 ore / zi.  Participarea la curs  va ofera accesul la curs, suportul teoretic, un Certificat de Participare, pauzele de masa si de cafea si posibilitatea inscrierii in Clubul Vinului – Masterwine.  Participarea se face prin completarea formularului din pagina 2 si achitarea contravalorii cursului pana pe 27 septembrie 2013.

Cursul e susținut de Mihai Maties, Directorul Mastermind Communications SRL. El este dublu licențiat in Jurnalism & Stiintele Comunicarii si, respectiv, Drept. Deține un Master (MA) in Relatii Internationale si o alta Diploma in Afaceri Europene. A acumulat experienta lucrand pentru Fundatia Soros, Președintia Romaniei (1998-2000), Alpha Bank Romania si pentru companiile de consultantaHCS – Human Capital Solutions si Service Excellence Solutions. Mihai Maties  este trainer din anul 2001 si este autorizat CNFPA.

Contact:

Cristina Tivers, Reprezentant Marketing și PR
Tel. 0725-911112
Email. ctivers@mastermindcom.ro

Website:  http://www.calendarevenimente.ro/detalii.php?ev=115528

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>