CURS DE ETICHETA SI PROTOCOL IN BUSINESS – Editia a IV-a

Mastermind Communications organizeaza a patra editie a Cursului de Eticheta si Protocol in Business pe 17-18 septembrie 2013 la Hotel Marshal Garden in Bucuresti.

Eticheta inseamna sa te prezinti intr-o atare maniera incat sa demonstrezi ca trebuie sa fii luat in serios. Vrei sa fii convingator in business? Foarte multe tin de aplicarea etichetei si de implementarea anumitor standarde. Vino sa descoperi cum..

Scopul cursului este dezvoltarea culturii corporatiste prin includerea unor elemente esentiale de eticheta in business si din standardele de protocol pentru o intelegere cat mai buna a acestora, dezvoltarea unei atmosfere de respect si intelegere intre partenerii de afaceri si organizarea unor oportunitati corporate pentru a dezvolta relatia cu clientii companiei si cu institutiile statului.

Continutul cursului:

  • Explicarea notiunilor de eticheta si protocol si importanta acestora pentru succesul unei companii. Mentionarea unor standarde comune de eticheta
  • Cum armonizam standardele de eticheta cu Cultura Organizationala?
  • Cum organizam o Reuniune a Managementului?
  • Cum organizam o ieşire in oras cu partenerii de afaceri? Cum putem folosi eticheta in business pentru a ne fideliza clientii?
  • Cum pregatim o masa de protocol? Cum facem o degustare profesionista?
  • Protocolul si Tehnologia Informatiei
  • Protocolul si Securitatea
  • Eticheta si protocolul in relatia cu religia, institutiile de stat si diplomatia
  • Cum reparam greseli de eticheta si protocol? Recuperarea Uimitoare

Seminarul se desfasoara pe durata a 2 zile, timp de 8 ore/zi. Investitia totală este de 1.180 lei + TVA / persoană. Pachetul include accesul la curs și suportul teoretic, un Certificat de Participare, pauzele de masa si de cafea si posibilitatea inscrierii in Clubul Vinului – Masterwine. Participarea se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea contravalorii cursului.

Cursul este sustinut de Mihai Maties, directorul Mastermind Communications, acesta fiind dublu licentiat in Jurnalism & Stiintele Comunicarii si, respectiv, Drept. Detine un Master (MA) in Relatii Internationale si o alta Diploma in Afaceri Europene. De asemenea, a urmat si cursuri intensive la International School of Protocol and Diplomacy din Bruxelles. Mihai Maties  este trainer din anul 2001 si este autorizat de CNFPA.

Pentru mai multe informatii privind inscrierea la curs si modalitatile de plata, accesati site-ul www.calendarevenimente.ro.

Contact:

Cristina Tivers, Reprezentant Marketing și PR

Tel. 0725-911112
Email: ctivers@mastermindcom.ro

Website:http://www.calendarevenimente.ro/detalii.php?ev=114321

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>