Leadership 530 – Sansa unica de a experimenta Firewalking-ul

Extreme Training organizeaza in data de 25 aprilie 203,  a 2-a ediție a Conferintei Leadership 530 care se va desfașura in Bucuresti la Crystal Palace Ballrooms, Sala Roma, avandu-l ca speaker pe Bruno Medicina, cel care a adus in Romania celebrul “Firewalking seminar”.

Cu peste 25 de ani de experienta  in vanzari, management si training, Bruno si-a perfectionat cunostintele de psihologie in domeniul comercial urmand dupa absolvirea facultatii de psihologie, cursuri de specializare in Programarea NeuroLingvistica, Analiza Tranzactionala, Hipnoza Eriksoniana, Tehnici de comunicare, Personal si Business coaching.

Conferinta se va baza pe viziunea ca element de legatura intre ordinea liderului si haosul comunicarii, despre metodele prin care ceea ce vezi si gandesti pot fi transformate in tactici de dezvoltare organizationala. Pentru ca leadership inseamna ordine in haos, vei afla cum poti  sa iei resurse, oameni si evenimente care merg pe cont propriu, pentru a le indrepta spre un scop comun.

Evenimentul se va incheia cu mersul pe carbuni incinsi! Nu este obligatoriu, fiecare decide chiar atunci daca vrea sa o faca, insa de obicei toti participantii o fac.

Cum functioneaza acest exercitiu? In modul cel mai simplu: sub indrumarea si supervizarea unui facilitator profesionist ii prezentam creierului nostru una dintre cele mai des intalnite si reale temeri ale omului. Teama de foc. O frica ce este implantata adanc in genele noastre, inca de inainte ca omul sa stapaneasca focul, cu 400.000 de ani in urma. Este o frica fireasca, naturala, pe care creierul nostru nu o contesta: iti atingi corpul cu focul – te arzi. Este un lucru pe care pur si simplu il stim, fara ca cineva sa ni-l mai explice.

Ce face exercitiul de firewalking cu aceaste temere? O distruge, si nu prin explicatii teoretice despre ‘’de ce nu ar trebui sa ne fie teama’’, ci oferindu-ne o experienta practica ce va zdruncina din temelii cele mai adanci convingeri ale noastre. Pasind desculti pe carbuni incinsi, ne demonstram ca pana si temerile incontestabile pot fi depasite cu instrumentele potrivite.

Leadership 530 se adreseaza:

– persoanelor care vor sa-si testeze sa-si depaseasca limitele;

– persoanelor care vor sa-si descopere si sa-si dezvolte potentialul;

– persoanelor care au functii de conducere sau care aspira la una;

– persoanelor care doresc sa depaseasca barierele comunicarii formale;

– tuturor celor care doresc sa se dezvolte in cadrul organizatiei;

– persoanelor care doresc sa acumuleze experienta in arta puterii informale;

– persoanelor care doresc sa particpe la un curs inedit de Leadership.

Pentru mai multe informatii, accesati link-ul:

http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/\

Parteneri eveniment : Ziare.com, Romania Libera, Manager Express, 9am, Wall-street.ro, E-jobs, CRSC, Businesslive.ro, Business.24., Bestresource.ro, Amelie.ro, Escoala.ro, Vinul.ro, HR Manager, Cariereonline.ro, Editura Amaltea

Bloguri partenere: www.floringrozea.com, www.motivonti.ro, www.danielbotea.blogspot.ro, www.mariandumitru.com

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>