Lansare de carte „Protocoale de diagnostic si tratament in Pediatrie – Editia 2013”

Editura Medicala Amaltea impreuna cu Societatea Romana de Pediatrie anunta  lansarea lucrarii „Protocoale de diagnostic si tratament in Pediatrie”, perioada 4-6 aprilie 2013, locatie Crystal Palace Ballrooms.


 

Volumul are aprox 350 de pagini si va fi lansat in cadrul Conferintei Nationale de Pediatrie, coordonatorul lucrarii fiind Prof.Dr. Mircea Nanulescu, Presedintele Conferintei.

Dupa lansare, volumul va putea fi achizitionat din cadrul Editurii Amaltea.

Ghidurile si protocoalele se adreseaza medicilor cu specialitatile pediatrie generala, medicina  de familie, precum si medicilor cu specialitati conexe care se ocupa de ingrijirea sanatatii copiilor. Lucrarea ofera medicului practician si pacientului recomandari argumentate stiintific pentru decizii de ingrijire in anumite circumstante  clinice.

Prof. Dr. Mircea Nanulescu, Presedintele Conferintei,  este de parere ca  „ghidurile si protocoalele au drept scop ameliorarea asistentei medicale prin recomandarea unor metode si tehnici de ingrijire – la zi –  care s-au dovedit eficiente si descurajarea acelor metode,  tehnici  care nu si-au dovedit eficienta sau care pot fi nocive pentru pacient”

Aceasta lucrare este la a doua editie si include noi protocoale sau completari la protocoalele din primul volum.

 

Contact:

Nume: Elena Iulia Nistoroiu

Depart. Marketing & PR

Telefon: 0742 155 510

E-mail: iulia@empire.com.ro

 

 

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>