EVENIMENTUL DE LEADERSHIP AL ANULUI : CONFERINTA LEADERSHIP 530°

Extreme Training organizeaza in data de 25 aprilie 2013 ce-a de-a doua editie a evenimentului de leadership din Romania: Conferința Leadership 530 de grade,  locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.


Website: http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/

La eveniment vor fi prezenti spekeri de top: Marian Rujoiu, Mircea Chira și Bruno Medicina, care vor aborda subiecte legate de descoperirea, antrenarea  si exploatarea abilitatilor de leadership, ii vor ajuta pe participanti sa inlature barierele mentale care stau in cale implinirii lor personale si profesionale, sa treaca peste convingerile limitatoare si sa isi utilizeze la maximum acele calitati care ii pot transforma in lideri extraordinari.

Participantii vor putea trai o experienta memorabila: firewalking sau mersul descult pe carbuni incinsi la peste 530 de grade Celsius.

“Adesea ne spunem ca nu se poate, ca este prea dificil, peste puterile noastre. De cele mai multe ori, singurul lucru care ne opreste din a reusi ceea ce ne propunem este chiar propria noastra credinta –falsa de altfel- ca nu se poate. Leadership 530 de grade va sparge aceste convingeri limitatoares si va permite participantilor sa isi doreasca si sa poata mai mult. Leadershipul se poate invata – si pleaca intotdeauna din interior. Liderii se cunosc si stiu ca au foarte putine limite – doar asa pot acestia inspira si conduce alti oameni.”Marian Rujoiu, Manager Extreme Training

Departe de a fi o manifestare mistica, firewalking este un puternic exercitiu motivational si de dezvoltare personala, o metafora puternica ce transmite inconstientului impulsuri pentru depasirea barierelor din viata profesionala sau personala. Participantii vor invata sa depaseasca temerile subconstientului, sa spulbere  granitele imposibilului si sa elibereze potentialul de lider.

Important: Pana la data de 28 februarie, taxa de inscriere este redusa, incepand cu 220 Lei.

Conferinta se adreseaza:

-persoanelor care vor sa-si testeze si sa-si depaseasca limitele

-persoanelor care vor sa-si descopere si sa-si dezvolte potentialul

-persoanelor care au functii de conducere sau care aspira la una;

-persoanelor care doresc sa depaseasca barierele comunicarii formale;

-tuturor celor care doresc sa se dezvolte in cadrul organizatiei;

-persoanelor care doresc sa acumuleze experienta in arta puterii informale.

Beneficii imediate pentru participanti:

-trairea unei experiente unice pe durata intregului eveniment

-invingerea propriilor limite prin mersul pe carbuni incinsi

-acumularea de cunostinte prin metode testate;

-insusirea tehnicilor care te transforma intr-un lider autentic;

-dezvoltarea ca persoana respectata si apreciata;

-intelegerea succesului si a modalitatii de atingere a acestuia;

-dezvoltarea simtului de lider;

-prilej de networking cu sute de lideri;

Parteneri media: Ejobs.ro, Romania Libera, Manager Express, 9am, Wall-Street, business-edu.ro, bestresource.ro, CRSC Europe, escoala.ro, onlinestudent.ro, studnetcv.ro, job-studenti.ro, JobFest.ro, businesslive.ro, vinul.ro, mojob.ro, amelie.ro, Editura Amaltea.

Bloguri partenere: www.motivonti.ro, www.floringrozea.com, www.elenaciric.ro,, www.danielbotea.blogspot.ro, www.mariandumitru.com,

Pentru informatii suplimentare inscriere, accesati link-ul http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/

Lasa un raspuns

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>